pragnency test

kalau ada dua line tapi satu line tu cair maksudnya negative or positive?

22 Balas

positif. tapi kena test lagi dalam seminggu macam tu nak tengok makin gelap tak line. nyway best of luck.

Positif. Tp kena repeat test. Pengalaman sy makin lama makin blur, 7days after period cm biasa.

4y ago

Better jumpa doktor. Better scan takut ada ketulan yg x habes keluar.

Positive. Can try more slps.beberapa hari..tgk line mkin pkt ke tak..

after two weeks try buat lg skali upt..biasa 2 line in shaa Allah pregnant..

In Shaa Allah positif tu,Sya dulu pon satu Line blur mgkn sbb baru mlekat

Insya allah positive sis sbb saya pun mcmtu sama..salah satu line blur je

Positive, but better if check balik / scan ngn doctor utk confirmation

Hai semua , kalau macam ni positive atau negative ?

InshaAllah positif. Tapi masih awal lg

Positive sebab tu masih awal lagi