pil perancang

hi, kalai consume perancang jenis pil okey ke? ada orang cakap kalau makan perancang ni selalunya nafsu dengan suami ni kurang sikit betul ke? kalau tak, perancang apa yang okey ye?

2 Balas

Ikut badan masing2. Cuma biasany tahun pertama lpas bersalin mmg akan kurang juga sbb penat & lg pn hormone blm brapa ok lg jd akan kering. Biasanya la tp rsanya ada ja yg ok kot. Perancang apa yg ok ssh mau jwb. Klu sis jenis yg x disiplin, cpt lupa jangan ambil pil. Pil ni kena mkn on time, klu jam 10 pagi tepat waktu tu la stiap hari spya x kacau period juga. Cucuk depo mmg akan kcau period, kdg skjp kdg lama then kdg period kdg x. Iud biasanya x selesa sbb dpt rsa tali tu dkt bwah terutama waktu bersama Implant so far x kacau period ka apa pn, mmg ok ja cuma implant ni mahal dlm rm600-700 Mna2 perancang pn kebrangkalian utk naikn berat badan juga klu x kawal nafsu & kena ingat semua jenis perancang ni mmg basically alter hormone. Jd sekali lg smua terpulang dgn badan sendiri.

Semua perancang okay Cumanya atas badan jugak Ada sesuai ada tak sesuai… sebab pil ni ada ubat hormon sedikit sebanyak mungkin ada kacau hormon… Kalau perancang jenis alat iucd takda ubat so dia tak kacau hormon period pon okay…