pil perancang

nak tanya, pil perancang ni max 2y je ke?, kalau lebih dari 2y takpa tak makan?,

1 Balas

lebih dari 2y pun takpe, ada je orang ambik bertahun. ada orang cakap makan lama lama tak elok, tapi doc saya cakap okay je ikut atas masing masing. kalau rasa nak stop rancang sendiri, boleh je.

2mo ago

Takde limit tahun pun, sebab saya takde masalah apa apa. Dia cuma cakap ikut kita bila dah ready untuk stop. Saya dah 2tahun lebih makan.