Pil perancang lambat dapat anak

Betul ka kalau makan pil perancang bila nk dpat anak kedua ketiga lambat

2 Balas

Depends dgn individu, kalau termiss je makan pil perancang boleh terpregnant juga. Lagi2 yg jenis lupa makan tu. Kalau nak merancang boleh pergi ke KK minta nasihat perancang keluarga yg terbaik utk awak.

1y ago

Itu mgkin sbb dia makan pil perancang on time. Apa2 pun depends dgn hormon org tu juga.

tak betul. selalunya masalah hormone atau ad kenaikan berat mendadak. fit kn dlu body utk next pregnancy.