...

kadang2 rase confius. mdngandung ke tak hahaha sbb perut kecik sgt ? 3bulan.. siapa mcmni???

125 Balas

Sama la sy, bila bagun tido Pagi2 rasa mcm tak preg sebb malam tidur selesa sgt, bila siang mual muntah semua ad. Perut pun tak nmpk.

Saya 6 bulan baru nampak pregnant perut tu besar. Itupun kalau keluar ada tak perasan sbb suka pakai baju besar tak nak bagi nampak.

sy ni dh 7bulan sis..tp suami sy ckp nmpk cam buncit je 😂 xnmpk cam preggy pon..sbb mmg kecik perut..asalkan baby sihat sudah

3 bulan mmg kecik lg. Sy 6 bulan baru nampak perut. Takpe okay je kecik lg. Nanti dah nmpk perut, rasa penat nak bjalan 🤭

allah la bru 3 bln. kita tggu hari nk beranak org kata kecikk je perut. kisah ape perut kecik jnji janin membesa elok

Untunglah,kite baru 10 minggu dh mmboyot 😅 hari2 pening pikir g keje nk pkai baju ape.. semue dh xleh masuk 🤭

Sy pun start nampak perut 16minggu, slagi xnmpk perut slagi tu orng asyik tanya btl ke ngandung? Knp xnmpk perut

semua pun kecik masa 3bulan sis....tak ada mommy 3bulan dah besar macam bola...baby pun tak besar lagi kot 3bulan tu

5y ago

haha baby besar sikit drpd anggur je masa 3bulan

Jiran sya due ari ni tp prut kcik ja..bsar lagi lelemak prut sya..😂😂 yg pnting baby dlm prut sihat..

sy 7bulan pun still tak nampak..boleh lg pakai baju zaman single..hahah..tapi cepat mengah bile berjalan..