Anak sy 3 bulan 4 hari, normal ke kalau dia kadang tak bg respond pd bunyi yg kuat?

Kadang2 dia respons pd certain2 bunyi shj, kat mana boleh nak check pendengaran baby ea? Masa lepas lahir haritu ada check okay je normal. Tp nak check lagi #firstmom

1 Balas

masa sis check 3m dekat kk ritu sis ada bagitahu nurse tak pasalni ? kalau saya saya akan bagitahu nurse and dia akan tunjuk dekat kita . inshaallah sis anak sihat je jangan risau ya🥲

3mo ago

hi anak saya pun sama 😅 lagi 2 minggu nak 4 bulan dia kekadang je terkejut bila dgr bunyi buka or tutup pintu . tapi bila ajak borak dia aktif je bebel . normal ke ya mcm tu ? kalau bunyikan mainan dia focus sekejap je 😅