Adalah ibu-ibu semua mempunyai kuasa magik🔮

Kadang tak semua orang faham apa yang anak kita katakan betul tak?😅 Termasuklah... Ayahnya sendiri😂

Adalah ibu-ibu semua mempunyai kuasa magik🔮
7 Balas

hehehe..btl tu min😆😆😆kekdg ayah dia kata mak buat lawak ek..bila brjy translate kan apa ank nak..skrng husben.pn dh.mahir translate bhasa anak..hehehe...dlu husben ingt kita buat lawak..skali bila ank main2 ngn dia ulang 2x ayat.yg sm..br dia faham.ooo ank nk ni..oo anak nk tu..oo ank ajak main mainan sekali..hehehe... alhamdulillah...

Hahaha saya pun tak sangka mcm mana boleh faham bahasa anak. Tapi dah memang saya yang most of time menghadap anak so okay no wonder ibu2 ada kuasa kefahaman bahasa anak 💕🤭 #TAPactiveusers #TAPSupermoms

haha...btul sgt...ank sy klu ckp mesti sy atau mak tok dia je phm...y len pending...xtaw apa dia nk...comel je

yesss..hya ibu yg tau ape yg ank² dye nak

hahahah betul la

btul³😄

😄