Bila nak marah tak jadi, siapa selalu macam ni?

Kadang kan mesti ada masa kita geram sangat dengan anak kita betul tak😒 Tapi waktu kita nak marah tu lah tiba-tiba dia buat sesuatu yang menyebabkan kita tak jadi nak marah pulak 😆 Haaaah jom cuba kongsikan moment-moment yang tak dilupakan tu🥰 Min paling geram bila anak lari tak nak min pakaikan baju lepas mandi sebab dia nak pakai sendiri, lepastu terjatuh pijak baju sendiri🤣

Bila nak marah tak jadi, siapa selalu macam ni?
4 Balas

Kalau sis nak Marah Xjadi bile Dia ckp humam sayang mama Lepas tu Dia cium 3 penjuru aduhhh sejuk hati terus Xjadi Marah 😅

susah sgt nak nangis bila kena marah, bila kite marah dia buat lawak gelak sengih2 buat muka comel terus x jadi marah. 😂

bila rasa nak marah...ank pula kata sabar ibu sabar sudahnya xjdi marah.

Setakat ni, belum ada lagi moment nak marah tak jadi 🤭😂