Saya dah ttc almost 5 years . Dah try macam2.. minum susu kmbing dah, jumpe dr dah, minum gulsan dah... ade tips lain ke?

Kadang jelez tgok kawan baru kawen dah melekat baby.. mungkin rezeki masing2 kan.. teringin yeeee?

4 Balas

Puan cuba la madu turki by wawa zainal nama dia “madu soullead” sy pon ikhtiar makan xsampai 1 botol sy sah hamil... Harga sebotol dlm RM65 kecik je botol dia tp bagos....hrp ada rezeki puan kali ni☺️

4y ago

Saya makan hari2 tp ada jugak kdg2 tu trlupa cuma husb yg makan non stop.. sama2 kongsi untuk satu botol tu...

Sebelum ni saya pon agak lewat sikit lekat.. Bole kot cuba mengurut lepastu minum air rebusan buah zuriat.. InshaAllah😊

Jumpa doktor. Ikhtiar perubatan moden. 5 tahun tu dah lama. Better cek dalaman pulak kot2 ada masalah kat mana2

4y ago

Sudah puan .. moden pun saya dah cek. Skrg cube perubatan islam plak..

Mungkin belum rezeki lg sis