Ragam Anak

Kadang geram dgn anak first ni umur 2tahun 7bulan, makin mgada2 bila dia tahu dia nak jadi kakak walaupun dia tak faham apa itu kakak ? perangai dia pun pelik2 je skrng ni, kuat meragam, mgada2, mntk bukan2, Manja lebih Haa Mcm2 laa.. Mungkin sel sel otak tgh behubung... Ada Siapa2 yg alami mcm sy alami? Boleh share pendapat or nasihat korang ?

1 Balas

Itu biasa.ibu kena byk sabar.sbb anak² sy pun masing² ad je perangai dorg bila tau sy preggy lg😅