Anak meragam

Lately anak lelaki sy yg 1y5m ni kuat meragam. Dia nak kita dukung peluk dia. Sebelum ni tak macam ni sangat. Sekarang pandai nangis sampai berguling2. Haih pening mak🥴 now im preg @5month.. ke simptom² nk dpt adik mmg camni. JUST pelik sbb kakak² dia before this tak pandai perangai camni.#seriusnanya

2 Balas

normal awak. setiap anak berbeza character. mungkin dia dalam fasa separation anxiety. pujuk, beri perhatian dan kasih sayang spt biasa 😊

4mo ago

thanks awak answer :)

Normal. Teruskan layan dgn kasih sayang