Positif ke tak 🥺

Jumaat minggu lepas, lepas subuh sy buat upt, naik double line tapi samar2.. then lepas pada haritu sy buat test lagi, negative..kira ikut last day period, harini dah 6weeks 5 days. Hari2 check pun negative lagi. Tapi perut ada rasa tegang, ada nampak perubahan size, malm mesti muntah2, bau suami pon tak boleh bau, rasa loya..

Positif ke tak 🥺
1 Balas

Jawapannye.. setalah buat test darah.. saya memang negative pregnant.. tp perut still makin besar dan tanda tanda pregnant masih ada... risaunye 😪