Knp nk msuk 6 minggu ni rsa pnt sgtt

Jrap boleh tempuh spnjg 9 bulan ni spjg hamil 2 bulan ni x lalu nk mkn ..mkn sikit je mual.

3 Balas

Normal la tu sis… kena hadap je saya awal pun mcm tu juga skali masuk 10w smpai skrng 14w lagi teruk makan ape je muntah balik. Seksa sngat kalau sehari mkan 4 kali maka muntah pun 4 kali la. So kena hadap je biasa la tu pregnant kan

normal. saya first trimester mmg penat sgt. nk baring je. malas buat ape2. nk pegi kerja pun malas. tp dh okay lepas masuk 4bulan. enjoy the pregnancy 🤰🏻 dh beranak nnti rindu nk pregnant 🤭

normal la Tu sis. hadap je. kejap je Tu