Ada tak sama dgn saya... Masih belum turun tanda² walaupun dh 39mggu. Bukaan 1cm.. Serah diri 1/11

Jomm share experience nak cepatkan bukaan plssss... #ingintahu

2 Balas

sma sis sya hari ini 39w 3d due date 1/11 semoga bby lahir tepat due datenya. seperti yg sebelum² ini🥰 jarak dngan sebelum nie mmang jauh 6 tahun lebih. meskipun ada mesin basuh tapi sya tetap cuci kain mengunakan tangan, bnyakkan pergerakkan jalan² naik trun tangan dngan hati².. semoga cpt bukaan buat mumy² yg tngah menunggu hari🥰 dan d permudahkan urusan bersalin buat mumy² preggy😊

2y ago

amin² sis ku🥰 semoga masa due date tu kita bersalin sudah😘semoga d permudahkan segala urusan kita 💖

banyakkan exercise. kalau sy,hujung2 kehamilan rajin sental lantai tandas dan cuci kain guna tangan dlm keadaan mencangkung. lepas tu dlm seminggu boleh dikatakan hampir setiap hari bersama suami. penat pun layan je,asalkan dpt buat serviks buka cepat. anak pertama 39w++,anak kedua 38w. harap² yg ke 3 ni anggaran 38w juga la dpt bersalin,sebab sy ada gdm

2y ago

mungkin baby masih selesa duduk kt dlm. yela sis,apa pun kalau dah usaha tp masih belum berhasil mungkin ad hikmahnya. semoga urusan sis dipermudahkan🤲🤲