Girl or boy

Hi jom teka baby boy ke baby girl ni ehhh ... mcm burger ada mcm pistol ada scan msa 20 weeks

Girl or boy
102 Balas

Boy *TTC ONLY* Just klik link di bawah. https://chat.whatsapp.com/DpqKsHTAxa2EpRVreKrrar Apa² soalan, pengalaman & info yang anda tahu boleh berkongsi bersama. Semoga kita semua dapat merasa menjadi bakal ibu suatu hari nanti. Aamiin Group ini khas utk ttc sahaja tak kisah ttc utk anak no berapa pun Sama2 kita berkongsi ilmu sesama kita #bantusharing

boyyyyy.. dlu dr ckp dktnsy .. ni ad bebird baby .. jelas baby boy dia ckp kndungan msatu 21wks .. mula mula nk surprisekn jantina tpi dr dah bgithu pula

Sy tdi gi check up..matron sdri btau yg bby girls msa tgh dgr dgupan jntung baby...xpyh scan2..😂😂..scan kt luar pn baby girls

boyy tahniahh yeww..smoga diprmudahkn..sye tringin nk bby boy..hrap2 bley lha dgn izinnya..amin

mcm boy jee😊 ..hrap2 mggu dpan sya nk scan baby x kepit ..bleh tgk boy or girl

boy ni rasanya sebab girl, dia tak ada benda terjojol. bentuk dia flat je

macam mane na tengok laki ke pompuan...confused saye...curious gak na tahu😍

3y ago

telur tu yang mane satu...position baby pon saye ta pandai tengok😆

boy kan 😍😍😍 doakan saya pun nk boy kalau diberi rezeki

sy scan 21 weeks doc ckap tak boleh nmpk lagi😓

3y ago

Betul ke ni sis . Sy Scan kerajaan 20 week pon doktor kata baby kepit

Tumpng tya. Boy ke girl ni scan masa 23w4d 😁

3y ago

Tq awk 😍