Benda yg terjdi pada ibu2

Hi jom share sikit da xtrjdi ap2 pda bdn ibu2 smua bila pregy.. Mcm sya naik line color hitam tpi bkn dkt perut.. Tpi dkt bwah ketiakk 🤣🤣 msok 2bulan dia dh naik. Skrg dh otw 5bulan still ada.

4 Balas

🤣🤣🤭 sma wak.. pembawakan sya ketiak jadi hitam pdhal ketiak sy putih sbb mmg xpakai deoderant dr zmn bujang..tapi sya bknlah jnis bau ketiak🤭🤭 bau pelu je sllu sapu bedak baby jhonsin je.. laki siap tgur eh ktiak awk dah htam🤣🤣 pastu cela kangkang gatal😢 pastu kaki krem tiap pagi😭😭 keliling puting dah mula htam🥴 puting dah mula timbul🤭🤭 pastu payudara ni rsa kjang kecut.. btw sya frisrt mom

5mo ago

Eh sama jenis tak pakai deodarant. Tiak putih. Preggy smua nyaa nk gelap

sy line hitam kt bwh pusat + dgn ada bulu lg, hahaha,kt dahi sblom ni xde jerawat,skrng bnyk jerawat pasir, bibir pn kering ,bra pn dh xmuat cup..😅 InsyaAllah, kte ikhlas jela lalui smua ni.

sy muka ngn badan naik merah2 ruam. ni pagi ni mcm makin byk pulak. nk p cek la nt risau campak ke ap. my mom ckp tu normal alahan sbb x gatal pon

sy lagi la penuh bulu kat perut sejak pregnant ni🤣

4mo ago

hahahah sama sis sy pn mcm tu, bkn stakat bulu dkt perut, rmbut pn ikut lebat skli