Leher hitam 26week

Hi, nak tanya time preg mmg leher jd timbul hitam mcm daki tu ke. Mcm ade line merah dkt leher even dh scrub dh tonyok ngn micellar water semua.tp masih x hilang. Nampak cm daki tp bukan die🤣tlg lh cm mne nk hilangkan benda ni. Makin bertambah minggu makin terang plk tu nampak cam kulit leher ade scratch marks😅 #ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Balas

Normal utk sesetengah ibu sbb perubahan hormon. Nnt lepas bersalin insha allah hilang 😊

ada gdm tak?

7mo ago

Takda.gula,body weight smua ok