Saja nak sharee n ingin tahu .

Baby kalau dia dh reti pusing kan badan sikit tu dh kira dh pandai nak meniarap ke ???. Anak sya mcmtu laa 🤣kalau buat tummy time .dia bukan nak angkat kepala, tpi nak merangkak pulakk🤣. Kuat betul dia nak angkat punggung dia .. saya nak masuk kan dia dlm baby walker . Rasa2 dh boleh bagi dia dduk dlm tu ke tak ekkk ???? Baby sya dh 5bulan lebih . #seriusnanya #ingintahu #firstmom

1 Balas

kalau baby dah duduk dengan stabil and kaki dia dah kuat gerak boleh je awak letak dia kat walker. tapi make sure jangan letak kat walker lama sangat tau sebab tak recommended. lagi bagus kalau awak letak dia dekat tilam or kawasan rata so dia boleh explore sendiri which is boleh improvekan development dia. nak selamat guna playpen pun okay