pusat jadi hitam xdpt cuci bila hamil

hi ibu2 hamil..nak tanya..ada x yg mengalami pusat jd hitam tiap kli hamil?😂 sy kalau hamil mesti mcm tu..sorry soalan agk klakar🤣🤣🤣

1 Balas

sy tak penah mengalaminya .tp bila dh makin naik bulan...bila perut makin bsr ..sy punya pusat hilang rata🤭tu tak sempat jadi hitam kut...kalau xdpt cuci cer try guna cotton bud bersihknnya..dgn cara bshkn cotton buds terlebih dahulu..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

4mo ago

tula sis dh cuba guna mnyk zaitun apa huhu..ttp x jd😂 sy pusat dlm skrg 26w😂 awl2 hamil dh start nmpk hitam😂