8 Set DIY Fudgy Brownies #tapxbisou untuk dimenangi !

Jom Menang Set DIY Fudgy Brownies dengan mudah! Kami mencari 8 pemenang bertuah untuk bawa pulang Set DIY Fudgy Brownies yang sedap! 😋 ✔️ Klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan ✔️ Ikuti langkah-langkah yang tertera ✔️ Gunakan hashtag #tapxbisou pada setiap komen jawapan & gambar yang dimuat naik di Photobooth. Goodluck! Semoga berjaya semua🥳

8 Set DIY Fudgy Brownies #tapxbisou untuk dimenangi !
49 Balas

Ada 5 emoji 🎂 1. Kuih Bingka Kentang 2. Kuih Lompang Lembut Berlesung Pipit 3. Kuih Kaswi 4. Kuih Keria Gula Melaka 5. Kuih Bakar Pandan Lembut dan Sedap #tapxbisou

Okay admin 👍🏻 admin, kenapa dlm. Bhgn pertandingan saya takde pun. Ke apps saya tak update ye?

4y ago

hehe sorry. Min tak perasan semalam. Boleh check sekarang ya dah ada😘

xde pn min button nk klik tuk join contest 👉👈😅✌ #tapxbisou

4y ago

hehe. Cuba check sekarang Ada tak 🙈🙉

done join , Jawapan ada 4 emoji kek #tapxbisou

jawapan ada 4 emoji kek #tapxbisou

jawapan = 4 biji kek #tapxbisou.

jawapan = 4 biji kek #tapxbisou

Ada 4 emoji cake 🍰 #tapxbisou

Ada 5 emoji kek 🎂 #taoxbisou