3 bulan berat berapa?

Jom kongsi berat anak2 momy diusia 3 bulan 😍 baby sy 3 bulan baru 5.1kg dari 2.4kg..Alhamdulillah janji awk sihat ya sayang momy...

9 Balas

belum 3 bulan tapi nak share jugak. Anak saya lahir 2.83kg (38w). Sebulan 4.25kg, 2 bulan 5.26kg. Lagi 2 minggu cukup 3 bulan. Alhamdulillah fully susu badan. Semoga anak² kita semua sihat ye

hai mommy. nak share jugak, anak sy 2bulan 5.1kg, 1bulan barutu 4.1kg, berat lahir 3.14kg, penah weightloss turun smpai 2.9 masa day3.

alaa anak kita baru 2 bulan (9w) tapi nak join haha. semalam check up, berat 5.8kg tinggi 59cm. masa lahir 3.1kg 52cm (41w).

1mo ago

alhamdulillah tu lah semua duk tanya, termasuk nurse, bagi susu formula ke. tapi baby kita EBF je jadi nurse kata okay lah tak risau. kalau minum FM maybe dia nak kena suruh kurangkan kut.

ank sy lahir 2.4 kg (38weeks) ...hr ni genap 3 bulan 6.2kg🥰 semoga ank kita mmbesar dgn sihat🤲🤲

Hello moms nak share juga, tp anak belum 3m, few days lg masuk 2 bulan. Lahir 3.62kg, sekarang 6.2kg

lahir 3.6 kg sebulan 4.7 kg ni baru nak masuk 2 bulan 5.4kg semoga sihat selalu anak² ibu semua

Anak sy lahir kecik. 2.1kg. Skrg 2 bulan berat 3.7kg. Alhamdulillah anak sihat xde apa2 penyakit

Anak saya lagi 3 hari nak masuk 3 bulan berat dia 6.3kg tinggi 60cm

Few days nk msuk 2bln..berat 4.08kg..lahir 2.6kg