Sukatan susu fernleaf 1 - 3

Kepada momy yang guna susa fernleaf 1-3 untuk si manja.Berapakah sukatan ideal yang momy buat. Sekali bancuhan berapa scoop untuk setiap OZ.Macam mana dari segi berat badan & selera makan si manja , adakah makin bertambah atau sebalik nya ( sembelit ke , cirit birit ke & lain2 ).Jom share pengalaman dengan momy yang lain. #fernleaf #fernleaf1 #susuformula #beratbadan

Sukatan susu fernleaf 1 - 3
1 Balas

Hi, anak saya start minum susu ni when she turns 1 year old. Now 1y7m. Saya ikut sukatan sama macam packaging. Anak saya sesuai minum susu ni. Takde alahan. Soal berat dengan selera makan pula, macam biasa sebab susu bukan keperluan utama anak saya. Awak cuba la dulu😊 Beli paket yang kecil. Setiap anak penerimaan tak sama. Kena try and error.