ZIKIR² YANG BAIK KETIKA MENGANDUNG

Jom kita sama² jadikan amalan harian. Baca selama 3 kali & usap lembut ketika anak bergerak dalam perut. Minta doa yg baik²,agar segala urusan sewaktu hamil & kelahiran d permudahkan. Zikir memohon keselamatan kandung YA HAFIZH YA MUHAIMIN (YA ALLAH,Aku memohon kepada-Mu,Kau peliharalah kandungan ku ini selama ia berada didalam rahimku ini) Zikir mendoakan kesejahteraan anak YA SALAAM YA MU'MIN (YA ALLAH.. Kau berikanlah kehidupan yg sejahtera buat anakku. Jadikanlah dia anak yg beriman & soleh. Zikir memohon bimbangan kepada anak YA NUUR YA HAADI YA HAQ (YA ALLAH... Dunia hari ni sangat mencabar,aku memohon cahaya petunjuk MU yg benar kepadaku & anakku. Zikir memohon kebijaksanaan mendidik anak YA ' ALIM YA HAKIM YA RASHID YA NUUR (YA ALLAH... Alirkan ilmu kebijaksanaan kepadaku & pasanganku untuk mendidik anak² kami. Terangi hati keluargaku dengan cahaya makrifatMU yg mulia. Zikir memohon anak yang cerdik YA ALIM YA HAKIM YA RASHID YA NUUR (YA ALLAH.. Alirkan ilmu kebijaksanaan kepada minda anakku berserta dengan cahayaMU. Jadikanlah dia khalifah yg baik & bijak.

98 Balas

Sambil buat kerja kat office sy bukak selawat Nabi Muhammad S.W.T selain UTK baby dlm kandungan ibu pun dpt pahala sbb wlwpun tgn sibuk buat kerja hati kita akan ikut berselawat🥰

Zikir asmaul-husna suami suka pasang kan sangat merdu alunan nya

Terima Kasih atas Perkongsian. Semoga dimurahkn rezeki.

Terima kasih share 😇 moga dmudahkan semuany

Aminn. Terima kasih share ilmu yg bermanfaat

Aamiin3X Ya Rabbal Aalamiin 🤲🤲🤲

Thanks. Aaamiinnn3 ya Allah. 💫😊

terima kasih share.. 🥰🥰🥰🥰

aamiin ya rabbal alamin🤲🤲🥰

Terima kasih 😘😘