Kandungan sensitif

Jln setengah hari pun dah bleeding,atau berdiri lebih 1/2 jam.. tak byk bleeding...cuma ada lendir sedikit blood,sya tak tau knp kandungan selalu mengeras... Kandungan sgt sensitif, sejak 28weeks hingga sekarang 36weeks.. pernah dah 2x kena tahan di hospital sbb bleeding...rehat seminggu baru ok.. skrng klu bleeding sikit sya tak p hospital sbb sya rasa ia normal tetapi ada perasaan ragu"..😩 #ingintahu

2 Balas

ada sesetangah pregnancy mmg perlu bed rest selalu, tak boleh buat kerja walaupun sikit