JIRAN TEGUR SAYA BELI SARDIN

Jiran tegur::: Aii kau beli sardin lagi?? hari hari nmpk kmu laki bini beli sardin knp tak beli ikan ayam ke?? Sedap ke sardin harga rm1.7 tu Hina sangat ke Makan sardin hrga rm1.7

49 Balas

Bagi sy petanyaan jiran hanya modal berbual. Same la klu kite tiap2 hari mkn KFC, mesti ade tanye "sedap sgt ke KFC tu"

Woi..sardine tin pun dah mahal.skrg ni...bukan makanan rakyat marhain dah... dekat sopping pun byk out of stock.. aiyaaaa

tngk ni terus ckp sgn suami sedap nye sardin . hehehe . sardin sedap lah . mybe dia x pndai masak sardin kot 😝

sy suka smbal sardin, cecah lempeng.. dgn roti, ehh mcm2 la sardin ni🤣 buat xphm jela. ad mslah ht kot jiran tu

Hahh..sakit jiwa dan raga nya tngok kmi limpas depan rumh nya 😁😁 hari hari bawa sardin 😆😆😆😋

Lain kali ada rezeki lbh, sis beli sardin lbh then masak bagi skit dkt jiran .. kot2 dia teringin 😂

Bkak tin sardin tu simbah ja kt mkaa diaa.. Amboihhh bkn bli pkaii duit dia pon..dok sibuk psal pa😒

Sy smnjak preggy ni langsung xblh mkn Sardin n bau Sardin..sblm preggy Sardin Tu mmg fav Sis

Sy lge suka mkn sardin campur sikit cili pada minyak banyak sikit.... Blh nambah 3 kali

sardin sedap la..xhbs mkn dgn nasi,mkn dgn roti pulak...tp xjumpa lg sardin murah 1.70 jer...