swasta vs kerajaan

jika kita checkup setiap bulan di klinik swasta , bila bersalin di GH akan dikenakan cas pesakit luar ke ?

2 Balas

Tak sis.. Sy check up swasta n bersalin kerajaan.. Sama jer charge ngan yg lain

5y ago

kalau untuk cucuk vaksin baby lepas bersalin pulak mcm mana ye ? boleh pergi ke kk saja atau perlu buat vaksin berbayar dkt klinik swasta yg kita checkup tu ?

Sama jek charge dia sis cm org yg checkup kat kk..

5y ago

Aahh sis..dorang xbebel pun, yg pnting buku tu lengkap smue..