🤣😂 berbaloi 👍 serapan yg bagus. Lembut. Murah🌹

😂🤣 Jgn dipandang harga. Walaupun murah tapi quality nye tip top👍❤️. Serapan air nye bagus dan lembut utk dilap kan ke atas kulit baby. Yang best tu! Sebab murah boleh beli banyak!!!😂😂😂😂 Baby jannah seminggu 3 kali tukar tuala mandi... Jadinya saya beli 14 helai 😂😂😂😂😂😂 hehehehehe maklum la kadang2 terkencing la atas towel bila lap badan dia...

4 Balas

saya pun pakai yg ni dkt anak . kain dia best, serap air. kulit anak kan lembut so bgus . btw ibu² pun pakai jgk hehehe . murah and berquality .

1y ago

ya sis👍 tuala ni bagus... ❤️🌹 lembut je.. baby ske..dia tak berdebu 👌

👍🏻👍🏻

👍🏻 betul

👍