hiii mommy

Jarang snngt dpt minum milo ais dlm sebulan sekali tkpe ke janji dpt rasa sini sy nk tnya bole ke ibu hamil minum milo walau pun sekali

38 Balas

Sis minum ja apa yg teringin..x pernah pantang apa2 pun..alhamdulillah bby ok saja

mcm sy, sjk prgnt ni mmg air milo je yg sy suka mnum.. hampir tiap hari la sy mnum

Sy memula pregnant pg2 mst mnum milo pastu hb drop trus xleh mnum smpai bersalin..

sy suka mnum milo n teh ais..tp ada org ckp mnum milo kerap sgt jd kncing kotor

Boleh je. Tapi kalau lepas test air gula dan gula tinggi seeloknya kurangkn.

mnum je milo, tp pastikan jarak minum dgn makan ubat tu jauh sikit la..

Boleh je minum. Kalau ada kencing manis ambil la seminggu sekali.

Boleh minum milo.. di samping tu banyakkan juga air kosong.. 😊

Hari2 minum Milo ais... Ok je.. ptg2 mkn ais krim Milo plak😅

Minum jarang2 ok.. jgn hari2.. saya hari 2 hari2 terus hb low