Menunggu hari due

Jangkaan bersalin hari ahad ni 22/10 tpi doktar bgi tarikh 29/10 untuk indusce...tpi dlm hati tertnya2 nk masuk wad minggu ni atau minggu dpn utk serah diri...yg ada pengalaman tu shere dkt kita😊

2 Balas

kalau tak ada masalah apa2, best lagi duduk rumah. lebih selesa dan bebas. Sis buatlah exercise bagi cepat bukaan ni antara exercise yang orang share https://youtu.be/0NRadDfQR6Q?si=0MkFImBka7F3u3K-

tgu rasa sakit atau ikut tarikh serah diri. klu main serah diri takde bukaan nti penat duduk wad saja. emosi terganggu sbb org lain keluar masuk wad.