Baby sonsang

Hi sy pregnant twins , 34w tapi baby 22 still sonsang , doakan baby masuk laluan sblum 5/10 ni . klu still sonsang , doc nak bgi tarikh serah diri untuk czer 😭

9 Balas

sama la saya da 37 week ,baby songsang ,jumpa pakar 21 aribulan ni kalay still songsang juga pilihan czer la ,dah la anak pertama hmm tkpelah janji baby lahir sihat walafiat

semoga di permudahkan sis.. btw congratz dpt twins .. sy suka n nk sgt dpt twins tp blm rezeki ..now 35w #firstbaby due date pun oct ..🥰

4y ago

smoga ada rezki awk dpt twins nti

Walau apa jua cara bersalin, kita doakan semoga semuanya selamat dan dipermudahkan.. Aamiin..

4y ago

Allahumma aamin

klu itu jln terbaik kita redha je lah kn , smoga kita d prmudahkn , sihat dn selamat

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

4y ago

Aamin Ya Mujib

moga dipermudahkan sis amiin

Semoga dipermudahkan segala urusan

4y ago

tq awk , aamin

semoga dipermudahkan sis

4y ago

Allahumma aamin2

amin