Positive atau negative

Jam 8.10 pm saya test naik 2 line tapi saya x psti ia postve atau negtve..

Positive atau negative
7 Balas

walaupon samar tetap dikira +ve awak. awak boleh repeat double confirm guna digital CB selepas 48j. hcg kita meningkat setiap 48j☺️. kalau skrg awak nk pergi scan takut terlalu awal lg. nnt awak panik bila doctor mention belom nmpak pape lg. ataupon dinding rahim baru menebal.

12mo ago

sama2☺️

Cuba sis repeat after 48hours, try upt yg brand dip n tell. Atau klw mo yg paling tepat accurate clear blue digital tp ni mahal sikit price range 40++ d wtson, klw pat sy rm49. Tp guna upt biasa pn klw mmg rezeki positif dh tu.

12mo ago

Trma ksh sis,sbb sya bru frst tme ni..

Sis boleh repeat upt ye, boleh pakai dip & tell, recommend dan lagi murah dari clear blue & accurate 99.99%

12mo ago

Ok sis nt sy cba beli ni

+ve la ni. nanti pergi scan ye

12mo ago

kalau takut false positive, esok try la cek lagi sekali

hamil

11mo ago

sama ii

Taniah sis

12mo ago

Trma ksh sis..

positif tu

12mo ago

Ya ka sis,sbb sya frst tme bh