Luka bersalin dah baik tapi masih sakit bahagian vagina

Jahitan luar da bercantum tapi masih rasa sakit@pedih bahagian tengah vagina semasa kencing tdk sakit..bila jalan byk terasa pedih dan xslse..kenapa ye??

2 Balas

normal .. kulit bahagian dalam tebal lambat proses sembuhnya awak .. nak luka pecat kering rajinkan sapu minyak gamat atau ubat kuning pada jahitan dalam tu

3y ago

minta tolong suami tengokkan bahagian dalam tu jahitan dah kering je belum

memang sis . ambil masa tu , sya tu hri 6 bln bru da rsa ok2 sikit . sbb tda hospital bgi ubat pa2

3y ago

to la saya risau ada effect apa2,nak check xsempat pergi lagi. tq ye🤗