Nak tnya jadual tido bby 0 month

jadual bby tidur dlm pukul berapa ke berapa dlm sehari tu erk .. bby sy kdng lepas mnyusu tidur . dia bgun utk susu ja . pastu klau malam dlm kul 1 smpai 5 gitu dia bjaga pastu merengek nak mngempeng ja . jadi penat rasanyaa

2 Balas

memang sekarang baby newborn suka tido. nanti bila dh msuk 3bulan bru diorg ada pola tidur sndri. sbb skrg diorg tak boleh beza siang atau malam

bby saya pun mcm tu klau dia overtired lg penat nk tidurkan mengempeng saja, nk tak nk kena tunggu sebulan dua baru bby tidur ikut time