Salam Mommy, ni kena gigit apa ye? risau pulak saya. First time mommy ni hm ada tips pape tak ?

Jadi berair bila lepas mandi & gatal . Baby 10months meragam gatal2

Salam Mommy, ni kena gigit apa ye? risau pulak saya. First time mommy ni hm ada tips pape tak ?
2 Balas

Mcm kesan kene gigit nyamuk je sis

4mo ago

Ha ah blh jd kalau nyamuk tp sekejap je kembung nya . Anak saya pernah kene gigit semut besar jgk rupa pun cmni .

Better bawak jumpa doctor

4mo ago

Baikk . Saya akan bwk pergi klinik . Bahaya ke macam ni ? Ya Allah risau betul