No period about 9months

I’ve not period in about 9months already but im not pregnant. What is the problem with me?

22 Balas

Sye ade masalah period 2/3 tahun lepas..period setahun 6bulan je ...start 2019 Sye dah 1tahun lebih xperiod .. sibok bekerja, tp skarang da xbekerja senang sikit nak buat checkup .. insyaAllah temujanji dgn pakar O&G 9hb march ni 😌 last checkup awal 2018,siap scan ..dktor ckp xde ape2 .. rahim cun xtebal xnipis,ovari normal ... lepas tu dktor kasi ubat hormon, sye alahan rupenye ubat tu,naik jerawat bengkak muka... tros stop ubat tu period pon stop ...