No period about 9months

I’ve not period in about 9months already but im not pregnant. What is the problem with me?

22 Balas

Masalah hormon tu .. Sy pun before ni selalu mcm tu la .. Smpaii hmpir 6bulan tk period .. Lepas tu check doktor ,, sebab takut ad cyst ke apa .. Rupe nye tgh pregnant dah 5week .. Dh lama tk period terus pregnnt ..

4y ago

Sy selalu laa on off period sejak 2tahun lepas smpai la tahun lepas sy sah pregnnt . Tak sangka jugak masa tu .. Kdg 3bulan lebih tk period .. Selalu g klinik jugak , tpi doktor kata normal .. Klu dh smpai 5tahun lebih kawen tpi tk pregnnt tu doktor kata baru jmpe pakar . So sy pun tkdela buat ap2 .. Sekali je 2018 sy makan ubat turun darah , sebab dh berbulan2 tk period .. Sakit sgt senggugut ,, tpi tkde pun period . Mkn ubat turun darah tu .. Lepas 2hari turun darah .. Lepas tu berbulan2 jugak tk period , lps tu taknak dh mkn ubat turun darah . Sakit sgt .. Huhu sy redha jer smpai laa tahun lepas , last period 24/4 , sy tk period smpai bulan10 .. Bulan11 g klinik .. Risau tkut penyakit lain , rupe nye pregnnt.. Huhu