How To Conceive?

I've been trying since my first miscarriage, quite disappointed when upt test came negative even though you're miss your period for a while ?

7 Balas

jangan stresss.. jangan terlampau teringat dan fikir sgt nak.. buat rilek biasa2 je.. sy mcm awk jgk stress fikir pastu last2 sy fed up buat2 happy buat2 x thu je.. tup tup lekat 😂

4y ago

Betul laa tu, kena wat lek wat pis.. Huhu

Jgn stress sis. Sy dlu pn cmtu. Bln yg sy conceive tu sy kurgkn fikir psl baby. Sy hepikn diri sepanjang bln. End up next month sy dpt double line.

4y ago

Baik², mungkin laa tu, stress bila ramai yg dah mula brtnya.. Huhu

Berapa lama missed period? Sy pun mcm miss. Dah gugur but now I'm missed period 5 day. Upt negatif lg. Tapi perut krem 😓

4y ago

Same la.. pastu mual mual.. fobia pulak

Saya lepas gugur period jadi x teratur.saya just jaga makan.lebihkan buah dan sayur.acid folic jgn tinggal.

4y ago

Baik², trima kasih

Sy after keguguran bln 3. Bln 4 period dtg. Tpi tiba2 period jdi panjang. Lebih 9 hari. Risau pula

4y ago

Saya 3 bulan miss period 😅

boleh saya tahu mcmne awak gugur?

Jgn stress