MENJAGA HATI

Isu sebumbung dengan MIL, FIL, SIL tak habis habis. Hmm memang kita sebagai menantu kena banyak telan ke? Allahuakhbar.

2 Balas

Kenapa lepas kawin masih stay di rumah mertua.. Cerita semua pada suami.. Dan keluar dari rumah. Sewa rumah sendiri.. Saya pun tak rapat dengan mak ayah mertua kak ipar apatah lagi. Memang tak rapat. Sebab biras kuat kaki kipas.. Duduk jauh dari diorang.. InshaAllah tak akam di ganggu. Hati pun senang. Alhamdulilah saya bahagia sekarang duduk jauh. Perak - negeri sembilan🤗

4y ago

Keluar lah dari rumah tu sayang. Jangan bagi sesapa sakit kan hati you!! Sumpah i rasa apa yang you rasa.. Walaupun jarang jumpa diorang tapi sesekali balik mil buka mulut. Fuhhh pedih.. Nasib apa semua jadi mesti suami ada dekat belakang i masa trngah masak.. Dia dengar apa yang mak dia cakap i.. Lepas makan. Suami terus ajak balik.. Dia tak tahan bini dia kena macam2.. Semoga dimurahkan rezeki sis. Semoga dipermudahkan segala urusan sis berpindah..

Blh ajk suami pindah....

4y ago

Insyallah....😊