Pendam rasa hanya luah disini.

Before ni ada masalah stay rumah mil dgn fil sebab mil xsihat. And now still kena duduk dengan uma mertua sbb fil keseorangan. Tapi sil ada je. And sil belum kawen. Grrrrrr bilaa nya boleh saya duduk dan besar kan anak anak kat uma sndri ni

1 Balas

Bersabar lah Sis, family in law baik dengan Sis tak? Kalu baik tak ada apa2 lah.. Just buat macam biasa rumah sendiri.. InsaAllah ada rezki mungkin dapat duduk atau sewa rumah sendiri..

3y ago

Saya faham situasi Sis, yalah bila kita dah Berkhawin sudah tentu nak ada privacy sendiri, life dengan family sendiri iaitu suami dan anak2.. Sis dah ada rumah, Sis buat persediaan awal2, tunjukkan dekat hubby Sis memang tegas nak pindah, nanti hubby Sis akan terfikir sendiri sampai bila nak menumpang dirumah family dia kan.. Kalau nak duduk dengan family dia, lebih baik Sis duduk dengan family Sis sendiri, sama juga kan? Tanya apa reaksi dia kalu duduk menumpang dirumah keluarga Sis pula.. 😁😁..