Teka & Menang Susu Bubs bernilai sehingga RM300!

📣ISTIMEWA & KHAS UNTUK 5 PARENTS TAP YANG BERTUAH! . Hanya perlu 'SERTAI' Pertandingan 👉 jawab soalan mudah di bawah & lengkapkan maklumat anda di bahagian Pertandingan ya! Mungkin ada 5 pemenang bertuah kali ini! . Goodluck parents dan jangan lupa ikuti semua langkah di bawah ya😘

Teka & Menang Susu Bubs bernilai sehingga RM300!
1910 Balas

Done follow instagram 🎉❤️ Bismillah 🤲 semoga ada rezeki bayi kami 🥰 Jawapan ialah C - Australia

Jawapan : C. Australia Semoga ada rezeki baby saya nnti..Susu Kambing Bubs sangat bagus untuk baby saya..

done follow Instagram semoga ada rezeki untuk rezeki bakal kami lahirkan nanti jawapan ialah C-Australia

Done follow❤️ Jawapan : C Australia Semoga rzeki brpihak kepada saya dan bayi bakal lahir nanti🥰

C australia .. andai rezeki sy alhamdulillah syukur .. moga rezeki anak sama .. teringin nak rasa 😭

jawapan : C - Australia semoga terselit rezeki anak saya..pestime dengar susu kambing bubs nii...

Susu kambing BUBS dibuat di Negara C - Australia Smoga ade rezeki buat kedua ank2 ku aamiin..

C-australia ...Syarikat susu tepung terkenal Bemate (Beinmei) semoga ada rezeki .amin amin

susu kambing bubs di buat di negara jawapan : C Australia.. moga ad rezeki anak2 sya..

Jawapanya C- AUSTRALIA.. pertama kali melihat produk ni.. harap2 ada rezeki🥰🥰