Susu Ibu mengandung

Isteri saya mengandung masuk 3 bulan, apakah susu yang sesuai untuk dia dan kandungan? Tq

2 Balas

Boleh try beli fernleaf full cream. Susu tu sesuai untuk ibu mengandung & tak manis macam susu untuk ibu hamil yg lain. Kalau kata isteri encik ada GDM (kencing manis ketika mengandung), still boleh teruskan minum susu tu.😊

Byk tuan.. Enfamama boleh.. Kalau Gdm ada susu khas sebaiknya d minum klu mampu. Kalau susu biasa pun ok. #TAPSupermoms #TAPactiveusers