Kehamilan 9 bulan

Isteri saya kerap berasa mengantuk ketika menjelangnya waktu maghrib. Apa yg perlu dilakukan dan adakah ini normal utk kehamilan di awal trimester..#superhusband#advicepls #bantusharing

7 Balas

Dulu sya selalu macam tu. Rumah tangga pun tak aman. Lepas dengar ustaz kazim kata. Jangan tidur selepas asar. Tanda2 nak jadi gila.. Kalau ngantuk bawa ja berjalan. Jangan sekali2 tidur. Tidur lah lepas isyak.lepas dari tu sya stop tidur lepas asar dan maghrib. Skrg badan cergas.tak macam dulu asyik lelah/sakit belakang.

klau time pregnant maybe hormon tak berapa stabil. klau rasa risau ambik je wuduk solat, mustahil klau kena air tak hilang ngantuk kan 🤭

ya normal..setiap org xsama..sya pon alami cam tu..dekat mghrib badan rasa letih dn macam nak demam..

yaa.. itu normal. pembawaan baby tu

Saya pun macam tu.

Ye. 😇 Pembawakan la tu

😒