Cadangan Breast Pump

Hi, Isteri saya hamil buat kali pertama. Saya nak belikan breast pump untuk isteri saya, tapi tak tahu jenis mana yang elok ?. Ada cadangan tak brand & model breast pump yang sesuai dan berkualiti? Harga kalau boleh jangan yang mahal sangat. Terima kasih ??

2 Balas

Klau nak yg betul berkualiti mmg mahal skit encik. Tapi depends isteri nak guna lama ke atau mcm mne. Try survey kat shopee banyak je choice yg ada 😀

4y ago

Ooo kalau berkualiti tu brand apa ye?

Yg mcm ni pon ok. Saya beli dkat shopee je..breastmilk storage bag jgn lupa beli k. Senang nk simpan susu pastu jimat ruang bhagian freezer.