Breast Pump

Hi semua mommy2, boleh recommend kan breast pump brand apa yg kualiti bagus, cepat pump, tak sakit? Terima kasih :) #firstbaby

2 Balas

. hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

brand supermama. walaupun mahal tapi kualiti okay. x sakit bila pump. Dan xde la nampak sgt bila pakai. dia handsfree. sesuai utk yg keje ofis n buat pakai mse berjln