Ingin tahu

Isnin ni kna minum air gula...ada tips x untok abiskn air gula

11 Balas

saya dulu minum 3 teguk tpi pastikan bersedia sepenuhnya baru minum kalau terpaksa nnti lain jdinya.. lepas minum tu saya terus prgi tandas kencing.. dn syukur bacaan selepas minum air gula ok je.. mlm sblm tu tnya pengalaman kat kakak saya tu yg sya ikut tu😅

sy xpernah minum. last week kena minum, sy beli air gula perisa oren dkt klinik swasta, letak dlm peti ais. nnt nk g klinik bwk n mnum. InshaAllah x muntah.

mcm sya kalau minum terus akn muntah...sy minum sikit2 so ambik masa tuk hbiskn...nures x kisah pon kalau lmbt hbis...yg penting hbis

sblm pergi klinik set mind kata boleh minum. sy minum 1 shot jgk. bila settle kumur2 & sy akan blk tido. no fone no tv.

minum beberapa teguk, macam minum air biasa. sekali teguk tu terus telan, jangan kemam dalam mulut.

minum sekali teguk,jangan berhenti.Yang paling penting minum masa tengah Suam.All the best..

minum 1 shot .. 1 nafas .. dah habis minum cepat2 kumur mulut ..

saya selasa ni kena minum air gula. nervous rasanya hahah

Saya minum air gula sekali teguk saja .

minum masa suam..tips...😊