menunaikan umrah masa kandungan 2 bulan

InsyaAllah akhir bulan 1 nie rezeki kami...mcm ane pengalaman n urusan ya... boleh kongsikan x...sy x g buka buku sbb baru je check sendiri..

2 Balas

Boleh buka buku dulu sebelum pergi , nanti pergi sana boleh bawa buku tu sekali . Incase apa apa jadi dorang boleh check record dalam buku tu . Semoga ibu kuat dan dipermudahkan segala urusan pergi dan balik ye . Nanti masa first buka buku tu tanya nurse siap siap apa langkah untuk kecemasan

5y ago

Mudah2an semuanya selamat...seronok x sabar da rase nak ke sana...

Boleh buka buku dulu sebelum pergi , nanti pergi sana boleh bawa buku tu sekali . Incase apa apa jadi dorang boleh check record dalam buku tu . Semoga ibu kuat dan dipermudahkan segala urusan pergi dan balik yr