mengerjakan umrah diawal kehamilan?

Sy nak tya pendapat siapa pernah mengerjakan umrah diawal kehamilan, sy prgnt 7w & bulan depan sy akan menunaikan umrah,bole ke awal2 ni travel jauh2? ?atau sy terpaksa cancelkan utk buat umrah?YaAllah berat sgt ujian ni ?

2 Balas

Kalau sis rasa ok.. Sis boleh je mngerjakan umrah.. Inshaallah baby ok.. Kalau nurse/dr suruh rehat je.. Baik xpyh pergi😊 Sya pun spttnya hjg tahun ni mngerjakan umrah.. Tapi rezeki pregnant dulu.. Alhamdulillah.. Rzki xpernah slh almt.. Slps keguguran sthun yg lalu..sy terus cancelkan.. Mujur dpt ambik balik deposit. Hehehe ❤️

5y ago

Niat hati nak sgt pergi tapi risau pon ye jgk sbb xbole cucuk vaksin kan takut apa2 jadi plak pada bby..duit agent umrah akn refund smula..inshaAllah ada rezeki lain utk g umrah lagi☺

Istikharah. Tu yg terbaik. Tanya pendapat mutawwif juga

5y ago

InshaAllah hari2 sy doa & pendapat mutawif minta sy hold utk buat umrah..Allah sedihnyee tapi tetap syukur dgn rezeki Allah.