11week

ini pengalaman prtama sy mengndung time bulan ramadhan . macam mana ye adakah sy d galakkan brpuasa tp mcm mna dgn kndungan sy mohon pencerahan ibu2 yang melalui penglaman sebgini

1 Balas

Kalau rasa was² xyah je sis.. Lagipun sis masih dlm 1st trimester.. Kesian dkt baby.. Kalau nk try boleh tpi kalau xtahan.. Boleh berbuka☺️

5y ago

Sama² sis.. Sya bru nk msk 2nd trimester.. Skg 12wks3days.. Asyik nk mkn je.. Hehe.. Kalau thn sya truskan.. Kalau x.. Sya xtruskn.