Tumbler Montigo

Ini ke tumbler montigo yang tengah viral sekarang? Material tahan lasak dan air panas boleh tahan lama. Sesuai untuk mereka yang berkerja dan tersangkut dalam kesesakan lalu lintas semasa berbuka puasa. Boleh standby buat emergency. GRAB Sekarang: https://c.lazada.com.my/t/c.cGoIKA?sub_id1=TAPApp&sub_id3=Home+Care&sub_id2=Lifestyle

4 Balas

Saya dah pakai flask montigo, sangat kedap suhu. Simpan ais 3 hari letak kat fridge bukan freezer, ice still in good shape tak cair pun.

👌🏻

👌

👍