kebiasaan macam mana?

ini kandungan pertama sy. baru² ni rasa senak di sebelah kanan. bila minta tukang urut betulkan, rupanya baby sepenuhnya berada di kanan. kosong di bahagian kiri.. ibu² lain pernah jadi seperti ini? bagaimana mengatasi nya? #ingintahu #firstbaby

1 Balas

rsnya ia adalah normal .kdg2 bby bergerak xtntu..ikut dia suka dkt mana..mcm sy dlu bby suka duk dkt blah kanan .kekdg rs mcm trselit dia dkt situ .😂✌🏻jenuh duk try suh dia alih dkt tmpt lain dgn main2 ais dkt perut..😉✌🏻tgk dia respon or x bila letak ais .